JÓT 'S JÓL, EGYRE JOBBAT ÉS EGYRE JOBBAN. EBBEN ÁLL A NAGY TITOK.
a HR világát „belülről”, a vállalati oldalról is ismerve, sokéves HR szakmai és HR vezetői tapasztalattal, projektvezetői és változáskezelői akkreditációval végezzük  TANÁCSADÓI-SZAKÉRTŐI TEVÉKENYSÉGÜNKET A HR világának teljes spektrumában a folyamat tanácsadástól kezdve, a szaktanácsadáson át, egészen a business coaching-ig VAGY a munka- ÉS SZEMÉLYügyi auditokig.
HR FOLYAMAT- ÉS RENDSZERFEJLESZTÉS  - HR MŰKÖDÉSTÁMOGATÁS - OUTSOURCED HR

humán stratégia  és kontrolling

Jövőkép (vízió), küldetés (misszió), üzleti cél és az elérésükhöz vezető út (stratégia), valamint a szervezet, illetve az adott (munka)közösség által vallott alapértékek.Röviden ennyi.

szervezet-          tervezés

Hard HR. Minden, ami a szervezeti struktúrákkal, folyamatokkal, rendszerekkel, szabályozásokkal közvetett és közvetlen módon kapcsolatba hozható.

munkáltatói márkaépítés

Nem elég jónak lenni, jónak is kell látszani. De nem elég jónak látszani jónak is kell lenni!

szervezetfejlesztés

Elkötelezettség és elégedettség,  no meg az ezekhez kapcsolódó, nehezen megfogható soft HR cuccok, hogy a munkavállalók szeressenek ott dolgozni és akarjanak is az adott szervezetért tenni.

ösztönzéspolitika

Bér...ami soha nem elég, ráadásul nem okoz sem elégedettséget, sem elkötelezettséget. Épp ezért sokkal kifinomultabb megoldások kellenek, hogy munkavállalók foglakoztatása ösztönzős, de egyben  kifizetődő is legyen. Ez az ösztönzéspolitika.

személyzetfejlesztés

"A jó pap holtig tanul". A munka világában ez készségek, képességek, tapasztalat és tudás összességét jelenti. Ott és akkor, amikor és amire szükség van. Nem többet és nem kevesebbet.

munkaerő-biztosítás

Megszerezni és megtartani. De nem a "megszerezni", azaz a keresés-kiválasztás van a fókuszunkban (azt meghagyjuk a fejvadászoknak), hanem a "megtartani". Vagyis a tervezhető, kiszámítható foglalkoztatás.

érdekvédelmi kapcsolatok

Szakszervezet, üzemi tanács, munkavédelmi képviselet. Talán ez az a három érdekvédelmi kulcsterület, amely közül jó eséllyel legalább egy - de lehet, hogy mind a három  - megkerülhetetlen tényező a foglalkoztatás során.

HR TANÁCSADÁSI LISTAÁRAINK

SENIOR HR TANÁCSADÓI-SZAKÉRTŐI  DÍJAINK:

195 eFt/nap + ÁFA

  • 30% kedvezmény, havi 5 napot meghaladó megbízás esetén
  • 40% kedvezmény, havi 10 napot meghaladó megbízás esetén
  • 50% kedvezmény, havi 15 napot meghaladó megbízás esetén

1 350 eFt/hó + ÁFA

  • 15% kedvezmény, 2  hónapot meghaladó megbízás esetén
  • 25% kedvezmény 6 hónapot meghaladó megbízás esetén


JUNIOR HR TANÁCSADÓI-SZAKÉRTŐI DÍJAINK:

145 eFt/nap + ÁFA

  • 30% kedvezmény, havi 5 napot meghaladó megbízás esetén
  • 40% kedvezmény, havi 10 napot meghaladó megbízás esetén
  • 50% kedvezmény, havi 15 napot meghaladó megbízás esetén

997 eFt/hó + ÁFA

  • 15% kedvezmény, 2  hónapot meghaladó megbízás esetén
  • 25% kedvezmény 6 hónapot meghaladó megbízás esetén


A szolgáltatásai díjaink függnek a konkrét feladat szakmai tartalmától, volumenétől, a szükséges HR tapasztalattól. A vállalási díjak nem tartalmazzák az esetleges  kihelyezett műhelymunkák járulékos (terembérlet, szállás, ellátás, stb.) költségeit

ELÉRHETŐSÉGEINK