PARTY & FACE mobilapplikáció
Kivetítőkkel, TV képernyőkkel, LEDfallal vagy falakkal felszerelt vállalti bulik, nagy fesztiválok, többhelységes szórakozóhelyek, rendezvényhelyszínek, stadionok, sportcsarnokok, kocsmák számára remek üzleti fogás, eredményes befektetés és jópofa, trendi szolgáltatás. Innovatív és interaktív marketingeszköz, amely kihagyhatatlan bulikellék, sőt közösségfejlesztő élmény is egyben!

MIT TUD A PARTY & FACE MOBILAPPLIKÁCIÓ?

Parti résztvevők, rendezvény látogatók, bulizni vágyók által a helyszínen készített  SZELFIKET, FOTÓKAT, ÜZENETEKET PROMPT MÓDON MEGJELENÍTENI egy adott rendezvényen, vállalati bulin, szórakozóhelyen, koncerthelyszínen, stadionban vagy kocsmában az ott kihelyezett kivetítőkre, LED falakra vagy TV-képernyőkre.
Parti résztvevők, rendezvény látogatók, bulizni vágyók között, az ő aktív részvételükkel, a saját mobiltelefonjaikat használvaON-LINE, PROMPT SZAVAZÁSOKAT BONYOLÍTANI ÉS AZOK EREDMÉNYÉT AZONNAL MEGJELENÍTENI egy adott rendezvényen, vállalati bulin, szórakozóhelyen, koncerthelyszínen, stadionban vagy kocsmában kihelyezett kivetítőkön.
MARKETING, PR, esetleg HR ÜZENETEKET "OKOSAN" - NEM TOLAKODÓ MÓDON - KÖZVETÍTENI parti résztvevők, rendezvény látogatók, bulizni vágyók számára. legyen az egy szórakozóhely italakciónak promotálása, vagy az aznapi fellépések kezdési időpontjainak bemutatása, esetleg felhívás a legjobb karaoke énekesek kiválasztására. Vállalati rendezvények esetén motiváló szlogenek, alapértékek, jövőképek megjelenítése, finom "sulykolása".
A parti résztvevők, rendezvény látogatók, bulizni vágyók által
RENDKÍVÜL EGYSZERŰEN, PÁR KATTINTÁSSAL  A SAJÁT OKOS TELEFONRA LETÖLTENI akár előzetesen (zárt, meghívott kör tagjaként is), akár a helyszínen, weblapról, e-mailből vagy plakátokon, szóróanyagokon elhelyezett linkről, QR kódról.
EGY VÉGLETEKIG LEEGYSZERŰSÍTETT KEZELŐFELÜLETET, LETISZTULT, ÁTLÁTHATÓ KÉPERNYŐSTRUKTÚRÁT NYÚJTANI, amely – akár szelfi készítésről vagy szöveges üzenetküldésről, akár szavazásról legyen is szó - jól látható és kezelhető minden partiarc, bulizó számára a késő esti vagy hajnali órákban is…
Az exhibicionisták mekkája, az extrovertáltak, illetve a Facebook-twitter-instagram generáció számára abszolút kihagyhatatlan, sőt vonzó, egy ilyen szolgáltatással rendelkező hely, illetve esemény. Képes BÁRKIT PARTIARCCÁ VAGY BULIKIRÁLYNŐVÉ VÁLTOZTATNI. akik ráadásul húzzák (illetve hozzák) magukkal az „inaktív szemlélődőket” is!

ÍGY NÉZ KI A PARTY&FACE A MOBILTELEFONON

ÍGY NÉZ KI A PARTY&FACE A KIVETÍTŐN

A PARTY & FACE HASZNÁLATI DÍJA

KONKRÉT AJÁNLATÉRT, KÉRJÜK, VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT. MEG FOG LEPŐDNI, HOGY MILYEN KEDVEZŐ ÁR/ÉRTÉK ARÁNYBAN TUDJUK NYÚJTANI AZ ALÁBBI SZOLGÁLTATÁSOKAT:

     A PARTY&FACE EGYSZERI LICENCE DÍJAT, amely tartalmazza

  • a mini web és az applikáció elkészítését és telepítését
  • a tartalmi és arculati elemek testre szabását
  • a program és a kezelőfelületek megismertetését, a használatra, illetve működtetésre való felkészítést.

     A PARTY&FACE HELPDESK ÉS ÜZEMELTETÉS DÍJÁT, amely nap (12 órás) időtartamra szól.

  • 15% kedvezményt a helpdesk és üzemeltetési díjból, összefüggő három napot (pl.: csütörtök-péntek-szombat) elérő, illetve meghaladó üzemeltetés esetén
  • 25% kedvezményt a helpdesk és üzemeltetési díjból havi 10 napot elérő, illetve meghaladó üzemeltetés esetén.

      OPCIONÁLIS TANÁCSADÓI DÍJAT az applikáción futó marketing, PR, HR kampányok tartalmi és formai         kidolgozásának megrendelése esetén.

ELÉRHETŐSÉGEINK

kapcsolat@peopleandfocus.hu

+ 36 30 620 65 35

www.peopleandfocus.hu