WORK & SHOP mobilapplikáció
Workshopokon, műhelymunkákon, konferenciákon, aktivizáló előadásokon, prezentációkon, ügyfeltalálkozókon interaktív, mobiltelefonos, prompt szavazási (véleménynyilvánítási) lehetőség, amely eredménye azonnal megjeleníthető, illetve kivetíthető, összhangban az adott előadás tartalmával, slide-showjával. Előadók, prezentálók, facilitátorok számára XXi. századi fellépési forma, kihagyhatatlan résztvevő-aktivizáló cucc.

MIT TUD A WORK & SHOP MOBILAPPLIKÁCIÓ?

Az adott workshopot, műhely-munkát,  konferenciát vagy ügyféltalálkozót, vagy a program témáját, tartalmát, sőt magát AZ ELŐADÓT MODERN, XXI. SZÁZADI  - SZÓ SZERINT - MAGÁVAL RAGADÓ SZÍNBEN FELTÜNTETNI már a program indításakor, a kezdet-kezdetén.
A bemutatni kívánt, illetve KIVETÍTETT PREZENTÁCIÓS SLIDESHOW-T MOBILTELEFONON NYOMON KÖVETHETŐVÉ TENNI kinyomtatott papírhalmok mellőzésével, úgy hogy a mobiltelefonokat nem eltetetni, hanem - meglepő fordulattal - elővetetni kell a résztvevőkkel.
A kézfeltartásos vagy ehhez hasonló avitt aktivizálási, szavazási, véleménynyilvántartási kísérletek helyett, HATÉKONY ESZKÖZT NYÚJTANI AZ ADOTT RÉSZTVEVŐK BEVONÁSÁRA, AKTIVIZÁLÁSÁRA a témával történő azonosulására.
A kézfeltartásos vagy ehhez hasonló avitt aktivizálási, szavazási, véleménynyilvántartási kísérletek helyett, HATÉKONY ESZKÖZT NYÚJTANI AZ ADOTT RÉSZTVEVŐK BEVONÁSÁRA, AKTIVIZÁLÁSÁRA a témával történő azonosulására.
A résztvevők között, az ő aktív részvételükkel, a saját mobiltelefonjaikat használvaON-LINE, PROMPT SZAVAZÁSOKAT BONYOLÍTANI ÉS AZOK EREDMÉNYÉT AZONNAL MEGJELENÍTENI az adott workshop-on, műhelymunkán, konferencián, vagy ügyféltalálkozón.

A WORK & SHOP HASZNÁLATI DÍJA

KONKRÉT AJÁNLATÉRT, KÉRJÜK, VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT. MEG FOG LEPŐDNI, HOGY MILYEN KEDVEZŐ ÁR/ÉRTÉK ARÁNYBAN TUDJUK NYÚJTANI AZ ALÁBBI SZOLGÁLTATÁSOKAT

A WORK&SHOP EGYSZERI LICENCE DÍJAT, amely tartalmazza

  • a mini web és az applikáció elkészítését és telepítését
  • az arculati elemek testre szabását
  • a program és a kezelőfelületek megismertetését, a használatra, illetve működtetésre való felkészítést.

A WORK&SHOP ADAPTÁCIÓS DÍJAT, amely az adott prezentáció tartalmi elemeinek az applikációba történő illesztését jelenti

A WORK&SHOP HELPDESK ÉS ÜZEMELTETÉS DÍJAT, amely óradíjban van meghatározva.

OPCIONÁLIS TANÁCSADÓI DÍJAT az adott prezentáció teljes tartalmi kidolgozása és az applikációba történő illesztése esetén

az applikáción futó marketing, PR, HR kampányok tartalmi és formai kidolgozásának megrendelése esetén.

ELÉRHETŐSÉGEINK

kapcsolat@peopleandfocus.hu

+ 36 30 620 65 35

www.peopleandfocus.hu